Wat we doen

Manuele Therapie

Manuele therapie is gericht op het behandelen van klachten van het 'bewegingsapparaat', in het bijzonder van de wervelkolom en de gewrichten in de bovenste- en onderste ledematen. De behandeling bestaat uit mobilisaties en zachte manipulaties van de gewrichten aangevuld met oefentherapie en houdings- en bewegingsadvies.

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een behandeling die het lymfestelsel stimuleert. Het doel van lymfedrainage is overtollig lymfevocht beter en sneller af te voeren. Hierdoor kunnen heel wat gezondheidsproblemen worden aangepakt.

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie richt zich op fysiotherapie bij (top)sporters. Revalideren is nodig wanneer u een blessure of klacht hebt opgelopen tijdens het sporten of uw dagelijkse werkzaamheden, in uw thuissituatie of nadat u geopereerd bent.

Osteopathie

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode van het bewegingsapparaat, van organen en weefsels in het lichaam. Osteopaten maken gebruik van een uitgebreide praktische kennis over anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie.